fbpx
Economische Raad voor Oost-Vlaanderen, Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent | 09 267 86 10 | | meer info | Ons privacybeleid

Navigatie

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Het nieuwe werken: ligt de werkplek van de toekomst in je slaapkamer?

november 18 @ 18:30 - 21:00

Covid-19 gooide ons hele leven om. Gezin, vrienden, familie, alles werd anders. Ook professioneel was niets nog hetzelfde. Plots moest iedereen thuiswerken en kregen we sommige collega’s enkel nog te zien via ons computerscherm. Het nieuwe werken leek in één klap ingeburgerd. Toch blijven werkgevers en werknemers met heel wat vragen zitten. Hoe organiseer ik thuiswerk? Moet ik als werkgever nog meer controleren of net minder? Hoe zorg ik voor een goede groepsdynamiek? Hoe vermijd je burn-outs en conflicten?

Op de studieavond ‘Het Nieuwe Werken’ proberen we een antwoord te formuleren op al die vragen en kijken we met een kritische blik naar thuiswerk. We leggen de valkuilen en hindernissen bloot, kijken waar de uitdagingen liggen en ontdekken hoe de werkplek van de toekomst eruitziet. 

Het volledige programma van de studieavond en de link naar het inschrijvingsformulier volgen binnenkort, maar stip alvast 18 november aan in jouw agenda!

Gegevens

Datum:
november 18
Tijd:
18:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

EROV
Telefoon:
+32 9 267 86 10
E-mail:
info@erov.be