21/04/2022 17:00  -  21/04/2022 19:00

bOOST: Bestemming buitenland

Hoe word ik een expert in export?

Ben je klaar om te exporteren? Hoewel de goesting er vaak is, is het nog een heel ander verhaal om er effectief aan te beginnen. In dit bootcamp ontdek je welke de meest interessante exportlanden en -regio’s zijn voor jou en je bedrijf. Hoe kan je de juiste informatie sprokkelen? En wat met het klantenbestand: spreek je dezelfde taal als je publiek? Of wie is idealiter je tussenpersoon in het buitenland? Wim Pappaert zal dit aftoetsen aan jouw praktijk, sessie is zowel voor de starter als voor de beginnende exporteerder.

Raadpleeg vooraf deze publicatie van FIT: jouw leidraad voor internationaal ondernemen, zowel voor starters als voor gevorderden!

Na deze sessie kan je: 

  • beter voorbereid je eerste stapjes zetten naar het buitenland. 
  • inschatten wat de risico’s zijn, en hoe je er best naar handelt.
  • het juiste product op de juiste markt voor het juiste publiek brengen.
  • je exportplannen gestructureerd realiseren.
Schrijf je in

Praktisch

Datum
donderdag 21 april van 17.00u tot 19.00u

Prijs
Voor de deelname aan deze workshop betaal je 50 euro excl. btw.

Locatie
Brouwerij Van den Bossche
Sint-Lievensplein 16, Sint-Lievens-Esse (Herzele)
Brouwerij Van den Bossche is een groeiende familiebrouwerij in de Vlaamse Ardennen. Al sinds jaren realiseren zij een groot deel van hun omzet via de export. We brengen ook een kort bezoek aan de brouwerij zelf. Parkeren kan bij de brouwerij.

Docent

Foto spreker boost Wim Pappaert

Wim Pappaert

FIT

Wim Pappaert is adviseur Exportvaardigheden binnen Flanders Investment and Trade (FIT). Hij analyseert en begeleidt bedrijven met internationale groeiambities en exportplannen aan de hand van o.a. de EXPORTmeter. Hij verzorgt geregeld gastcolleges aan universiteiten en beroepsorganisaties. Wim maakt ook deel uit van het Enterprise Europe Network als key account manager; hij helpt er de begunstigde Vlaamse disruptieve kmo’s verder groeien via het Europese EIC accelerator programma.

Schrijf je in

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer bOOST sessies