03/02/2022 18:30  -  03/02/2022 21:30

bOOST: Succesvol samenwerken

Hoe vind ik dé professionele klik?

Topspreker Dado Van Peteghem leert je om de partners te kiezen met wie de kruisbestuiving écht een meerwaarde voor je bedrijfsvoering kan betekenen. De huidige technologische uitdagingen hebben een maatschappelijke en ecologische impact en worden steeds complexer. Bovendien zal er in de toekomst nog meer concurrentie zijn op het niveau van bedrijven, organisaties, producten en diensten. Samenwerken, de krachten bundelen, zal nodig zijn als je als organisatie wil overleven en de toekomst actief vorm wil blijven geven!

Maar ook de menselijke factor – zeker in deze digitale tijden – wordt steeds belangrijker. De eerste vijf inschrijvers ontvangen gratis zijn boek ‘Meta Systems’!

Na deze sessie kan je: 

  • beter inschatten welk partnerschap een meerwaarde voor je kan betekenen.
  • de menselijke factor optimaal gaan benutten.
  • kracht halen uit samenwerkingen en zo de toekomst actief vormgeven.
  • kwalitatieve, voordelige en gelijkwaardige partnerschappen opzetten.
Schrijf je in

Praktisch

Datum
donderdag 3 februari 2022 van 18.30u tot 21.30u

Prijs
Voor de deelname aan deze workshop betaal je 75 euro excl. btw.

Locatie
De locatie voor deze workshop wordt later meegedeeld.

Docent

Foto Dado Van Peteghem

Dado Van Peteghem

Scopernia

Dado Van Peteghem is een keynote speaker en serieel ondernemer rond digitalisering. Als co-CEO van Scopernia staat hij bedrijven bij in hun digitale transformatie. Hij is ook co-founder van verschillende startups zoals Social Seeder en Speakersbase, waarbij hij jaarlijks internationaal meer dan 150 speeches geeft. In 2020 schreven Dado Van Peteghem en Nils van Dam het boek “Meta Systems, building trustful partnerships for growth”. Dit boek gaat over hoe je voordelige, gelijkwaardige en oprechte partnerschappen opbouwt; hoe je een systeem kan uitwerken dat verder gaat dan het maken van winst, maar dat ook bijdraagt aan de ruimere maatschappij.

Schrijf je in

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer bOOST sessies