Wil jij als ondernemer lokale producten ontdekken en er je klanten mee verwennen?
Kom ze dan zeker proeven op dit B2B-event.
Ben jij chef-kok, restauranthouder, café-uitbater of eigenaar van een verszaak, hotel of B&B? Wil je je klanten verrassen met (meer) lokale en ambachtelijke producten? Dan is de Lokale Tafel hét event dat je niet mag missen!
Proeven van vakmanschap
Op dit exclusieve B2B-event schuif je letterlijk aan tafel om te proeven, ontdekken en netwerken. Meer dan 30 producenten uit Gent en omstreken presenteren er hun (h)eerlijke, lokale producten: dranken, zuivel, vegan producten, groenten, vlees, chocolade en zoveel meer. In het iconische Wintercircus in Gent proef je niet alleen hun vakmanschap, maar ontdek je ook hoe je deze producten moeiteloos integreert in jouw zaak.
Een bezoek is gratis, maar om voedselverspilling tegen te gaan, vragen we wel op voorhand in te schrijven. Wil je erbij zijn? Schrijf je snel in en laat je inspireren. Samen zetten we Oost-Vlaamse streekproducten op de kaart!

Praktisch
an 10 tot 17 uur
Locatie: Wintercircus Gent, Sint-Pietersnieuwstraat 11
- Met de auto: Parkeer in Parking Gent Zuid.
- Met de fiets: Stal je fiets in de ondergrondse parking van Bibliotheek De Krook.
- Met het openbaar vervoer: Tram 1 (richting Gentbrugge), halte Vogelmarkt.
Deel de Lokale Tafel gerust ook in jouw netwerk!
Deze producenten doen mee
Bij de deelnemende producenten zitten er een heleboel Lekker Oost-Vlaams gezichten zoals Callas confiture, Geitenboerderij ’t Eikenhof, Wijndomein Cruysem, De Gentse Zuivelhoeve, Geitenboerderij De Vierklaver, De Zuivelarij, Duroc d’Olives, Het Hinkelspel, La Clé du Sud, Lerouge, Pastati, Roomer en veel meer…
Schrijf je in
Partners
Stad Gent, EROV/Lekker Oost-Vlaams en Vanier slaan de handen in elkaar om lokale producten nog toegankelijker te maken voor horeca en retail in Gent en omstreken.
