09/03/2021 14:00  -  09/03/2021 15:30

Hello future? How can I help? Stoom je strategie klaar voor de toekomst!

Met een jaar als 2020 achter de rug, is het meer dan ooit tijd om vooruit te kijken! Flanders’ FOOD, de speerpuntcluster voor de agrovoedingsindustrie, en EROV, ondernemersplatform voor Oost-Vlaanderen, slaan de handen in elkaar om kmo’s in de voedingssector te begeleiden en future-proof te maken.

Welke trends leven bij de consumenten? Hoe komen deze tot stand? En wat is het antwoord op deze steeds veranderende vraag? Zie je soms het bos door de bomen niet meer? In het gratis webinar ‘groeien door innovatie, first steps’ geeft Charlotte Boone van Flanders’ FOOD concrete voorbeelden rond groeien door innovatie, en dat op niveau van het product, het proces en je business. Daarna toont Peter De Pauw van Strategies & Leaders aan hoe je zelf op deze trends kan inspelen vanuit je bussinessmodel. Dit webinar gaat door op dinsdag 9 maart van 14u tot 15u30.

Schrijf je in voor het webinar 'groeien door innovatie, first steps'

Wil je nog praktischer aan de slag gaan?

We bieden een traject aan van drie dagen waarin we jou en je case samen met andere bedrijven gaan ondersteunen. Dit traject is voor ondernemers die zich willen klaarmaken voor de toekomst, willen innoveren en daarvoor inspiratie en een klankbord nodig hebben.

  • Get to know: 21 april van 10 – 16 uur
  • Wat zijn mogelijks eerste stappen? Hoe hebben andere spelers in het veld deze stappen voor een toekomstigericht ondernomen? Wat zou jouw case kunnen zijn?
  • Get to work: 12 mei van 10 – 16 uur
  • Vertrekkende vanuit je bussinessmodel, welke innovaties kan je ondernemen om je case te voltooien? In kleine groepjes nemen we ze eens door en gaan we ermee aan de slag.
  • Get together: 22 juni van 10 – 16 uur
  • Hoe ver sta je nu? Wat zijn momenteel nog struggles waar je tegen aan loopt? Wat zijn vervolgstappen? Bespreek het samen en zet de puntjes op de i.

Meer info en mogelijkheid tot inschrijven volgt binnenkort