Managementuitdagingen

bOOST is het programma om je kennis en vaardigheden aan te scherpen rond personeelsbeleid, marketing, financieel beleid en meer! Zeker in deze uitzonderlijke tijden is het vaak een noodzaak om verschillende aspecten in je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Wat zijn onze bootcamps?

Zin om je kennis en vaardigheden aan te scherpen rond HR, marketing of financieel beleid? Wil je je als organisatie graag voorbereiden op de toekomst of ben je op zoek naar inspiratie voor je team? Dan ben je bij hier aan het juiste adres! Onze bootcamps helpen je om tot nieuwe inzichten te komen en zo je bedrijfsvoering te verbeteren. Dit alles doen we zo interactief en toepasbaar mogelijk. Daarnaast is de opleiding ook een unieke kans om mensen uit profit of social profit beter te leren kennen.

Praktisch

We voorzien digitale én fysieke sessies. We streven naar een systeem van blended learning. Om jullie wat tijd en kilometers te besparen organiseren we waar mogelijk digitale sessies. Deze worden nog steeds interactief georganiseerd. Je zal dus steeds de mogelijkheid hebben om jouw specifieke vragen te bespreken.

Andere sessies zullen fysiek doorgaan. Hiervoor hebben we een online-alternatief achter de hand indien nodig. Bij de fysieke events wordt er ook catering voorzien. We respecteren uiteraard alle nodige Covid-19-maatregelen en voorzien o.m. steeds voldoende afstand tussen de aanwezigen.

Voor wie?

Leidinggevenden en kaderleden van kmo’s en socialprofitorganisaties. Kan je zelf niet op alle sessies van het bootcamp aanwezig zijn? Dan mag je gerust iemand anders van jouw organisatie in jouw plaats afvaardigen! Opgelet! We laten slechts 20 mensen per thema toe. Op die manier kunnen onze experts hun sessies zo persoonlijk en dynamisch mogelijk maken.

Jouw investering

De deelnameprijs verschilt per module en omvat alle sessies binnen dat thema. De prijzen kunnen jullie onder iedere module terugvinden en zijn exclusief btw.

De meeste bedrijven kunnen genieten van de kmo-portefeuille: EROV is erkend dienstverlener voor de pijler opleiding binnen de kmo-portefeuille (erkenningsnummer DV.O105390).

De bOOST thema's

Zien wij jou binnenkort ook op één van onze bootcamps?

    Benieuwd naar wat ons lokale netwerk nog meer te bieden heeft?