Ondernemen in 2030

De wereld verandert in een razendsnel tempo. Dit maakt het soms moeilijk om ons een beeld te vormen van wat er ons te wachten staat in de toekomst. Waar moeten we van wakker liggen, waar kunnen we naar uitkijken? Ontdek het hier!

EROV helpt je vooruit te kijken en zoekt samen met jou naar wat je nodig hebt om je voor de toekomst te wapenen. Met onze blogs en events willen we jullie niet alleen tonen wat er op ons afkomt, maar ook warm maken om er mee te starten. Innovatie hoeft immers niet zo complex te zijn als mensen soms denken!

Digitale transformatie

We gooien die papierzooi in de vuilbak en maken plaats voor een verbeterde gebruikerservaring en efficiëntere processen. Digitale transformatie heet dat! Hoe je dit op een slimme manier kan aanpakken is hot topic in elke sector. Toch is dit voor sommige KMO’s nog steeds een hele uitdaging.

  • Hoewel talrijke digitaliseringsprojecten worden opgestart, lijken deze projecten lang niet altijd op te leveren wat er vooraf van werd verwacht.
  • Daarnaast vraagt digitalisering ook een andere manier van werken én denken over je onderneming.

Maar hoe begin je daar nu aan? Wij helpen je graag het bos door de bomen te zien!

Duurzaamheid

Het is belangrijk om als organisatie wendbaar te zijn en voortdurend in te spelen op de veranderende omgeving. Ons huidig economisch model heeft onbedoelde neveneffecten zoals sociale ongelijkheid, uitputting van natuurlijke grondstoffen en klimaatverandering.

In het afgelopen decennium is maatschappelijk verantwoord ondernemen een absolute noodzaak geworden om als organisatie te overleven.

Ben jij als ondernemer gemotiveerd om er voor te zorgen dat jouw organisatie bijdraagt aan een betere wereld? Laat het ons zeker weten!

Onze activiteiten

Schrijf je in voor één van onze aankomende evenementen of opleidingen en ontdek de kracht van ons lokale netwerk!

  • Gratis webinar ‘Klantgericht organisatiedesign'
    27/10/2022  12:30 - 14:00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze evenementen en projecten!