Start Academy

We zijn een trotse partner van het initiatief Start Academy van VLAJO! Dit programma. Dit is een programma om studenten in het hoger onderwijs met een ondernemersidee een extra boost te geven.

Start Academy wil jongeren een platform bieden om ideeën af te toetsen (in de markt, maar ook bij een kritische jury) en vorm te geven. Het richt zich niet enkel tot studenten uit economische opleidingen die al business ervaring hebben, maar ook tot ALLE andere studenten met leuke ideeën en ‘goesting’ om hier iets mee te doen.

Benieuwd naar dat jong talent? Volg hen zeker via Instagram!

Start Academy zorgt voor begeleiding door organisatie van workshops en seminaries, en door het betrekken van experts en coaches die steeds klaar met raad en daad.

Ze eindigen met zes finalisten, maar voor alle deelnemende teams beogen we een intensief leerproces, bieden we vele netwerking opportuniteiten en … een mooie referentie op de CV!

En, wie weet kunnen deelnemende studenten na de wedstrijd, met deze ervaring op zak, hun ondernemersdroom effectief waarmaken, op korte of lange termijn.