Over EROV

EROV heeft als doel ondernemers te stimuleren het beste uit zichzelf en hun organisatie te halen. We streven naar een welvarende en bloeiende provincie Oost-Vlaanderen.

Dit doen we door overkoepelend samen te werken met sectororganisaties, lokale besturen en de middenstand. We werken sectoroverschrijdend en geloven in co-creatie tussen verschillende types ondernemers, kennisinstellingen en andere partners.

Ten eerste organiseren wij lokale netwerkevents en bieden we laagdrempelige opleidingsmomenten ter ondersteuning van managementskills. Daarnaast vinden we het belangrijk om pro-actief op zoek te gaan naar manieren om onze lokale economie te ondersteunen. We heb een verbindende en accelererende rol in verschillende projecten. We brengen de juiste kennis bij de juiste mensen. Ons diverse netwerk zorgt er uiteindelijk voor dat we met Erov verschillende partijen aan tafel krijgen om op zoek te gaan naar oplossingen.

Tenslotte willen we de troeven van onze provincie ten toon stellen door imagocampagnes en projecten te organiseren. We willen ondernemen in Oost-Vlaanderen zo aantrekkelijk mogelijk maken.