Onze medewerkers

Zoek je je weg in het Oost-Vlaamse ondernemerslandschap? Ons team helpt je graag vooruit! Klik op de afbeeldingen voor meer informatie en contactgegevens.

Directeur

Michiel Hagenaars

Michiel, een van onze meest veelzijdige teamleden, speelt een cruciale rol binnen ons bedrijf. Met aandacht voor zowel de menselijke aspecten als de zakelijke relaties, beheert hij het HR-gedeelte. Hij waarborgt dat ons beleid zowel ondernemend, toekomstgericht als samenwerkingsgericht is. Daarnaast houdt hij een scherp financieel overzicht voor EROV en onze outlets resto Leo en OOOST.

Michiel vertegenwoordigt vaak EROV tijdens netwerkevenementen en overlegmomenten, waar hij regelmatig de aanzet geeft tot nieuwe projecten en samenwerkingen. In zijn vrije tijd geniet hij van momenten met zijn gezin of is hij te vinden op de (koers)fiets. Wat is er nu beter dan Oost-Vlaanderen te verkennen op de fiets?

Als je zin hebt om ondernemende ideeën uit te wisselen, nodigt hij je graag uit voor een kop koffie om samen te brainstormen.
michiel.hagenaars@erov.be
09 267 86 06
0476 868 939

Directieadviseur | Coördinator streekproducten

Eline De Smet

Eline is directieadviseur en coördinator streekproducten. Haar aandacht gaat naar de promotie van lokale en lekkere producten, het uitrollen van een nieuw meerjarenplan, de ondersteuning van kmo's in de voeding en de opvolging van Europese projecten - met de focus op verduurzaming van de Oost-Vlaamse voedingssector.

In haar vrije tijd is Eline vaak terug te vinden op het volleybalveld en geniet ze al graag eens van een drankje of hapje met haar familie en vrienden (en dat doet ze uiteraard het liefst lokaal!).

Heb je vragen voor Eline? Stuur haar gerust een berichtje!

eline.de.smet@erov.be
09 267 86 24
0495 84 12 73

Coördinator

Carolien Ongena

Carolien houdt zich bezig met inhoudelijke en promotionele ondersteuning van ambachten, freelance, vrije beroepen, detailhandel en middenstand. Ze haalt energie uit het concretiseren van nieuwe ideeën, uit een goed gesprek, korte vergaderingen, en het gevoel dat je het verschil kan maken.

Carolien vindt het geweldig dat EROV zichzelf altijd opnieuw heruitvindt. Wendbaar en flexibel inspelen op nieuwe behoeften is een absoluut pluspunt. In haar vrije tijd kan je haar vaak terugvinden op de fitness, tijdens een wandeling, met een goed boek of bij haar familie. Daarnaast is ze ook geboeid door de politiek.

Carolien.ongena@erov.be
09 267 86 27
0486 877 238

Coördinator ondernemerschap

Geert Velghe

Geert houdt er van om ideeën uit te werken en projecten, netwerk- en inspiratie-events op te zetten. Samen met zijn collega’s denkt hij maar al te graag mee over hoe we ondernemers uit verschillende sectoren kunnen inspireren en ondersteunen.

Als verwoed fietser weet Geert dat er veel groene plekjes te ontdekken zijn in onze provincie: de tal van nieuw aangelegde fietssnelwegen maken van onze provincie een topper!

Stuur Geert gerust een berichtje om meer te weten te komen over onze events en opleidingen.

geert.velghe@erov.be
09 267 86 15
0472 59 17 82

Coördinator social profit | Platform Oost-Vlaamse ziekenhuizen

Wim De Steur

Wim werkt voonamelijk rond gezond ondernemen, zorgondernemerschap, innovatie in de zorg, en het platform Oost-Vlaamse ziekenhuizen. Hij houdt er van om te inspireren en zichzelf ook te laten inspireren. Hij zingt in zijn vrije tijd in een bandje en kan altijd verleid worden met een kop koffie en een goed gesprek.

Vragen voor Wim? Stuur hem gerust een mailtje of geef hem een belletje!
wim.de.steur@erov.be
0471 62 68 85

Coördinator Europese projecten

Sarah Levecque

Sarah coördineert de Europese projecten van Interreg. Ze vindt het enorm interessant om met andere regio’s samen te werken om hun ervaringen en werkwijzen te leren kennen. Ze is ervan overtuigd dat we hier veel uit kunnen leren en dit ook in Oost-Vlaanderen kunnen toepassen.

Vragen hierover, of gewoon zin in koffie? Let her know!

Sarah.levecque@erov.be
0483 22 27 78

Coördinator OOOST

Alain Van Damme

Alain biedt ondersteuning bij het promoten van Oost-Vlaamse streekproducten. Dat doet hij zowel voor OOOST als voor Lekker Oost-Vlaams. Zo vind je hem vaak terug op beurzen, als helpende hand bij evenementen of in onze foodtruck. De gedrevenheid van onze leden en de lokale voedingsproducenten werkt aanstekelijk. Daardoor krijgt alleen enkel meer goesting om er met EROV alles aan te doen om het verschil te maken voor ondernemers uit de streek.
In zijn vrije tijd houdt Alain van wandelen en fietsen en komt vooral tot rust in de Vlaamse Ardennen. Het heuvelachtige en de prachtige natuur brengt hem tot rust. Daarnaast geniet hij van een hapje of een drankje op een terras, nieuwe plekken ontdekken en afspreken met vrienden.

Alain helpt streekproducenten maar al te graag verder waar mogelijk. Contacteer hem dus gerust indien je een vraag zou hebben!
alain.van.damme@erov.be
09 267 87 26
0496 29 26 90

Coördinator Lekker Oost-Vlaams

Ellen Janssens

Ellen is de drijvende kracht achter Lekker Oost-Vlaams. Met passie promoot ze, samen met de producenten, de smakelijke streek- en hoeveproducten van onze provincie. Ellen ondersteunt lokale producenten bij hun ondernemingen, geeft advies, organiseert boeiende netwerk- en publieksactiviteiten, en werkt samen met vele partners aan diverse inspirerende projecten.

In haar vrije tijd is Ellen vaak te vinden op een padelterrein, wandelend in binnen- en buitenland, in een museum, concertzaal of op culinaire ontdekkingstocht.

Wil je aansluiten bij het netwerk van Lekker Oost-Vlaams of heb je een vraag? Stuur haar gerust een bericht!

Food & Beverage Manager LEO

Peter Goossens

Peter Goossens is F&B Manager bij 'LEO'. Hij zal zich volledig ontfermen over de lokale catering in het nieuwe provinciehuis, zodat er er heerlijk eten op jouw bord kan verschijnen.
Vragen of suggesties voor Peter, laat ze gerust weten via mail!
Projectmedewerker Logistiek Waasland

Kristof Galle

Kristof is een enthousiaste en geëngageerde dienstverlener, die zijn energie haalt uit mensen verbinden en samen meerwaarde creëren.

Bij EROV zal hij o.a. het project LEADER voor de grensregio Waasland trekken waarbij gezocht wordt naar B2B-verbindingen tussen lokale handel en producenten van hoeve- en streekproducten. Heb je tips of interessante linken voor hem, geef hem gerust een seintje!

Kristof is een fervente fietser en houdt van natuur en dieren (duiven in het bijzonder). Vanuit zijn passie voor moestuinieren is hij ook privé reeds bezig met lokale handel en streekproducten. Daarnaast is hij ook nog voetbaltrainer bij de jeugd van SKV Oostakker.

kristof.galle@erov.be
0468 19 88 36

Communicatie en ICT

Sofie Vandenberghe

Sofie ("Sofke" voor de vrienden) regelt bij ons alles dat te maken heeft met communicatie. Emails opstellen, campagnebeelden maken, teksten schrijven? Ze kan het allemaal!

EROV zorgde er voor dat Sofie de ondernemersmicrobe zelf te pakken kreeg. In bijberoep maakt zij taarten en pralines op bestelling onder de naam Zoetemuil.

Heb je zelf een idee voor een blogbericht op onze website of voor een leuke social media post? Stuur haar gerust een berichtje!

sofie.vandenberghe@erov.be
09 267 86 16
0471 61 12 88

Communicatie

Louise De Clerck

Louise is onze creatieve duizendpoot met een liefde voor digitale communicatie die graag af en toe eens 'out of the box' denkt. Zij staat in voor onze diverse sociale media kanalen, maar ook voor de nieuwsbrieven, blogs en mailings.

Naast communicatie zal Louise ook te hulp schieten bij het ondersteunen en organiseren van events, haar sterk organisatievermogen zal daarbij goed van pas komen.

Naast al het online werk, kan je Louise vooral offline terugvinden aan de andere kant van de wereld. Reizen is haar passie, dus elk gaatje verlof zal snel gevuld worden.

Heb jij inspiratie voor leuke content voor EROV? Laat het Louise gerust weten! Andere zotte ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom.

louise.de.clerck@erov.be

Secretariaat

Nancy Fernandez-Diaz

Nancy is onze ondersteunende kracht en staat in voor de administratie van EROV. Ze kent EROV door en door en zal altijd bijstaan waar mogelijk.

Heb je een vraag, maar weet je niet zo goed bij wie je daarvoor moet zijn? Nancy verwijst jullie graag door naar de juiste persoon!

Boekhouding

Nancy Taghon

Nancy is de vrouw die onze boekhouding in goede banen laat lopen en die zorgt voor de personeelsadministratie. Ze zorgt er voor dat jouw factuur als spreker op onze events, videopartner, freelancer,.. zo snel mogelijk betaald worden.

In haar vrije tijd houdt Nancy ervan om te wandelen en verdiept ze zich in allerlei handwerk.

Wil je solliciteren bij EROV? Dan is zij de persoon die je kan contacteren!

Nancy.taghon@erov.be
09 267 86 08

Boekhouding

Delphine Van Nieuwenhuyse

Delphine is de rechterhand van Nancy Taghon en biedt ondersteuning in de wondere wereld van de boekhouding. Daarnaast houdt ze zich bezig met het analyseren van allerlei cijfers. Voor vragen over facturen van OOOST of Leo kun je altijd bij haar terecht. Naast haar taken bij Erov is Delphine ook zelfstandig Virtual Assistant. In haar vrije tijd geniet ze van momenten met haar gezin, muziek, Disney en micromomentjes.

Wil je meer weten over de financiële kant van onze projecten of heb je vragen over facturen? Stuur haar gerust een berichtje!

delphine.vannieuwenhuyse@erov.be

Boekhouding

Sofie Vandekerckhove

Sofie staat in voor de administratieve en boekhoudkundige taken rond OOOST, het promotiecentrum voor Oost-Vlaamse streekproducten.

Sofie werkt deeltijds voor EROV en is daarnaast deeltijds zelfstandig als interieurarchitecte. Dat EROV het ondernemerschap inspireert en stimuleert sluit hierbij perfect aan.
Naast haar interesse voor economie en interieur is ze sportief en gaat ze graag lopen en fietsen.

sofie.vandekerckhove@erov.be

Promotor OOOST

Frank Muller

Als promotor van Oost-Vlaamse streekproducten in OOOST is het mijn hoofdtaak om onze lokale producenten te vertegenwoordigen. Dit doen we door informatie hierover te verschaffen aan alle geïnteresseerden, zowel lokale mensen als toeristen. Daarlangs worden onze producten ook vertegenwoordigd in onze winkel, webwinkel en ons restaurant. Uiteraard werken wij enkel met Oost-Vlaamse streekproducten.

Het leuke aan mijn job is de variatie aan taken en dat ik met veel verschillende mensen in contact kom zoals toeristen die de stad verkennen, lokale mensen en onze leveranciers die wij vertegenwoordigen.

In mijn vrije tijd ben ik ook vooral sociaal bezig en ga ik graag naar het theater, de bioscoop, cafe enz. Daarlangs kan ik ook genieten van een dagje in de zetel voor een goede film of met een goed geschreven boek.

De mensen mogen contact met mij opnemen voor alles dat te maken heeft met OOOST en de functie hiervan.
Frank.muller@erov.be
09/223 23 24