EROV team

foto personeelslid Brecht Carels

Brecht Carels

directeur

Brecht zorgt er als directeur van EROV voor dat alles in goede banen blijft lopen. Hij haalt zijn energie uit het team van enthousiaste medewerkers die steeds het beste van zichzelf geven.
Ook bij ons in het team heerst er een ondernemende spirit die tegelijk professioneel, toegankelijk en ongedwongen is.
Hij komt tot rust in de natuur en houdt van de heuvels van de Vlaamse ardennen, zeker als de koers er passeert.

Brecht mag je steeds contacteren met creatieve ideeën om aan de slag mee te gaan richting nieuwe sociaal-economische groei in Oost-Vlaanderen. Wij denken heel graag met je mee!

brecht.carels@erov.be
09 267 86 10

Foto Chantal Gheysen

Chantal Gheysen

directieadviseur | coördinator streekproducten

Chantal werkt voornamelijk rond de promotie van Oost-Vlaamse streekproducten. En zeg nu zelf - wie zou dat niet graag doen? Zij doet het alvast meer dan 27 jaar en nog steeds dolgraag. Ondertussen bouwde ze een groot netwerk uit en haalt ze enorm veel energie uit de relaties met producenten en verenigingen.
In haar vrije tijd houdt ze er van om te wandelen, reizen en uit eten gaan. Een levensgenieter dus!

Je kan Chantal contacteren over alles wat verband houdt met streekproducten. Door de jaren heen heeft ze een groot netwerk opgebouwd, ook in andere sectoren, en staat ze steeds paraat om te helpen waar het kan.

chantal.gheysen@erov.be
09 267 86 12

Foto personeelslid Caroline Ongena

Carolien Ongena

coördinator

Carolien houdt zich bezig met inhoudelijke en promotionele ondersteuning van ambachten, freelance, vrije beroepen, detailhandel en middenstand. Ze haalt energie uit het concretiseren van nieuwe ideeën, uit een goed gesprek, korte vergaderingen, en het gevoel dat je het verschil kan maken.

Carolien vindt het geweldig dat EROV zichzelf altijd opnieuw heruitvindt. Wendbaar en flexibel inspelen op nieuwe behoeften is een absoluut pluspunt. In haar vrije tijd kan je haar vaak terugvinden op de fitness, tijdens een wandeling, met een goed boek of bij haar familie. Daarnaast is ze ook geboeid door de politiek.

Carolien.ongena@erov.be
09 267 86 27
0486 877 238

Foto personeelslid Lien Dewitte

Lien Dewitte

coördinator ondernemerschap

Lien is coördinator KMO en Ondernemerschap. Dit betekent dat ze enthousiast wordt door creatieve projecten en events voor en in samenwerking met ondernemers. Ze houdt er van om te netwerken haalt veel energie uit het ontmoeten van straffe ondernemers uit verschillende sectoren en verschillende uithoeken van onze provincie.

In haar vrije tijd is Lien gebeten door cultuur. Ze is bezig met fotografie en luistert heel vaak naar muziek of podcasts. Daarnaast gaat ze graag op reis en houdt ze van een streekbiertje op een terras met haar vrienden.

Je kan bij haar terecht met al jullie ideeën of problemen. Ze denkt heel graag mee over hoe we voor jullie aan de slag kunnen gaan!

lien.dewitte@erov.be
0470 33 27 82

foto Geert Velghe

Geert Velghe

projectcoördinator ondernemerschap

Geert houdt er van om ideeën uit te werken en projecten, netwerk- en inspiratie-events op te zetten. Samen met zijn collega’s denkt hij maar al te graag mee over hoe we ondernemers uit verschillende sectoren kunnen inspireren en ondersteunen.

Als verwoed fietser weet Geert dat er
veel groene plekjes te ontdekken zijn in onze provincie: de tal van nieuw aangelegde fietssnelwegen maken van onze provincie een topper!

Stuur Geert gerust een berichtje om meer te weten te komen over onze events en opleidingen.

geert.velghe@erov.be
09 267 86 15
0472 59 17 82

Wim De Steur

coördinator social profit | Platform Oost-Vlaamse ziekenhuizen

Wim werkt voonamelijk rond gezond ondernemen, zorgondernemerschap, innovatie in de zorg, en het platform Oost-Vlaamse ziekenhuizen. Hij houdt er van om te inspireren en zichzelf ook te laten inspireren. Hij zingt in zijn vrije tijd in een bandje en kan altijd verleid worden met een kop koffie en een goed gesprek.

Vragen voor Wim? Stuur hem gerust een mailtje of geef hem een belletje!
wim.de.steur@erov.be
+32 471 62 68 85
+32 471 62 68 85

Foto personeelslid Eline De Smet

Eline De Smet

coördinator Lekker Oost-Vlaams

Eline is coördinator Lekker Oost-Vlaams. Met dit project zetten we lokale voeding uit Oost-Vlaanderen extra in de kijker.

In haar vrije tijd is Eline vaak terug te vinden op het volleybalveld en geniet ze al graag eens van een drankje of hapje met haar familie en vrienden (en dat doet ze uiteraard het liefst lokaal!).

Wil je zelf graag aansluiten bij het netwerk van Lekker Oost-Vlaams of wens je meer informatie? Stuur haar gerust een berichtje!

eline.de.smet@erov.be
0495 84 12 73
09 267 86 24

Foto personeelslid Alain Van Damme

Alain Van Damme

coördinator Groot Vleeshuis

Alain biedt ondersteuning bij het promoten van Oost-Vlaamse streekproducten. Dat doet hij zowel voor Het Groot Vleeshuis als voor Lekker Oost-Vlaams. Zo vind je hem vaak terug op beurzen, als helpende hand bij evenementen of in onze foodtruck. De gedrevenheid van onze leden en de lokale voedingsproducenten werkt aanstekelijk. Daardoor krijgt alleen enkel meer goesting om er met EROV alles aan te doen om het verschil te maken voor ondernemers uit de streek.
In zijn vrije tijd houdt Alain van wandelen en fietsen en komt vooral tot rust in de Vlaamse Ardennen. Het heuvelachtige en de prachtige natuur brengt hem tot rust. Daarnaast geniet hij van een hapje of een drankje op een terras, nieuwe plekken ontdekken en afspreken met vrienden.
Alain helpt streekproducenten maar al te graag verder waar mogelijk. Contacteer hem dus gerust indien je een vraag zou hebben!
Foto personeelslid Sarah Levecque

Sarah Levecque

coördinator Europese projecten

Sarah coördineert de Europese projecten van Interreg. Ze vindt het enorm interessant om met andere regio’s samen te werken om hun ervaringen en werkwijzen te leren kennen. Ze is ervan overtuigd dat we hier veel uit kunnen leren en dit ook in Oost-Vlaanderen kunnen toepassen.

Vragen hierover, of gewoon zin in koffie? Let her know!

Sarah.levecque@erov.be
0483/22 27 78

Foto personeelslid Sofie Vandenberghe

Sofie Vandenberghe

Communicatie en ICT verantwoordelijke

Sofie ("Sofke" voor de vrienden) regelt bij ons alles dat te maken heeft met communicatie. Emails opstellen, campagnebeelden maken, teksten schrijven? Ze kan het allemaal!

EROV zorgde er voor dat Sofie de ondernemersmicrobe zelf te pakken kreeg. In bijberoep maakt zij taarten en pralines op bestelling onder de naam Zoetemuil.

Heb je zelf een idee voor een blogbericht op onze website of voor een leuke social media post? Stuur haar gerust een berichtje!

sofie.vandenberghe@erov.be
0471 61 12 88
09 267 86 16

Foto personeelslid Nancy Taghon

Nancy Taghon

boekhouding

Nancy is de vrouw die onze boekhouding in goede banen laat lopen en die zorgt voor de personeelsadministratie. Ze zorgt er voor dat jouw factuur als spreker op onze events, videopartner, freelancer,.. zo snel mogelijk betaald worden.

In haar vrije tijd houdt Nancy ervan om te wandelen en verdiept ze zich in allerlei handwerk.

Wil je solliciteren bij EROV? Dan is zij de persoon die je kan contacteren!

Nancy.taghon@erov.be
09 267 86 08

Foto personeelslid Sofie Vandekerckhove

Sofie Vandekerckhove

boekhouding

Sofie staat in voor de administratieve en boekhoudkundige taken rond het Groot Vleeshuis.

Sofie werkt deeltijds voor EROV en is daarnaast deeltijds zelfstandig als interieurarchitecte. Dat Erov het ondernemerschap inspireert en stimuleert sluit hierbij perfect aan.
Naast haar interesse voor economie en interieur is ze sportief en gaat ze graag lopen en fietsen.

Nancy Fernandez-Diaz

Secretariaat

Nancy is onze ondersteunende kracht en staat in voor de administratie van EROV. Ze kent EROV door en door en zal altijd bijstaan waar mogelijk.

Heb je een vraag, maar weet je niet zo goed bij wie je daarvoor moet zijn? Nancy verwijst jullie graag door naar de juiste persoon!

Foto personeelslid Myriam Closse

Myriam Closse

Verantwoordelijke Groot Vleeshuis

Myriam is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het Groot Vleeshuis. Dit is het promotiecentrum voor streekproducten uit Oost-Vlaanderen.

Voor vragen of meer info over het Groot Vleeshuis kan je steeds bij haar terecht!

myriam.closse@erov.be
09/223 23 24

foto personeelslid Frank Muller

Frank Muller

Groot Vleeshuis

Als assistent promotor van Oost -Vlaamse streekproducten in het Groot Vleeshuis is het mijn hoofdtaak, samen met Myriam, om onze lokale producenten te vertegenwoordigen. Dit doen we door informatie hierover te verschaffen aan alle geïnteresseerden, zowel lokale mensen als toeristen. Daarlangs worden onze producten ook vertegenwoordigd in onze winkel , webwinkel en ons restaurant. Uiteraard werken wij enkel met Oost - Vlaamse streekproducten. Hiervoor ben ik samen met Myriam verantwoordelijk voor de operationele werking.

Het leuke aan mijn shop is de variatie aan taken en dat ik met veel verschillende mensen in contact kom zoals toeristen die de stad verkennen, lokale mensen en onze leveranciers die wij vertegenwoordigen.

In mijn vrije tijd ben ik ook vooral sociaal bezig en ga ik graag naar het theater, de bioscoop, cafe enz. Daarlangs kan ik ook genieten van een dagje in de zetel voor een goede film of met een goed geschreven boek.

De mensen mogen contact met mij opnemen voor alles dat te maken heeft met het Groot - Vleeshuis en de functie hiervan.

09/223 23 24