Onze medewerkers

Zoek je je weg in het Oost-Vlaamse ondernemerslandschap? Ons team helpt je graag vooruit! Klik op de afbeeldingen voor meer informatie en contactgegevens.

Michiel Hagenaars

directeur

Michiel is directeur van EROV. In zijn rugzakje 5 jaar ervaring als adjunct van de directeur bij Dienst Economie van Stad Gent en 11 jaar ervaring als coördinator bij huuringent waar hij een team van 9 mensen leidde.

michiel.hagenaars@erov.be
Tel 09 267 86 06
GSM 0476 86 89 39

Chantal Gheysen

directieadviseur | coördinator streekproducten

Chantal werkt voornamelijk rond de promotie van Oost-Vlaamse streekproducten. En zeg nu zelf - wie zou dat niet graag doen? Zij doet het alvast meer dan 27 jaar en nog steeds dolgraag. Ondertussen bouwde ze een groot netwerk uit en haalt ze enorm veel energie uit de relaties met producenten en verenigingen.
In haar vrije tijd houdt ze er van om te wandelen, reizen en uit eten gaan. Een levensgenieter dus!

Je kan Chantal contacteren over alles wat verband houdt met streekproducten. Door de jaren heen heeft ze een groot netwerk opgebouwd, ook in andere sectoren, en staat ze steeds paraat om te helpen waar het kan.

chantal.gheysen@erov.be
09 267 86 12

Carolien Ongena

coördinator

Carolien houdt zich bezig met inhoudelijke en promotionele ondersteuning van ambachten, freelance, vrije beroepen, detailhandel en middenstand. Ze haalt energie uit het concretiseren van nieuwe ideeën, uit een goed gesprek, korte vergaderingen, en het gevoel dat je het verschil kan maken.

Carolien vindt het geweldig dat EROV zichzelf altijd opnieuw heruitvindt. Wendbaar en flexibel inspelen op nieuwe behoeften is een absoluut pluspunt. In haar vrije tijd kan je haar vaak terugvinden op de fitness, tijdens een wandeling, met een goed boek of bij haar familie. Daarnaast is ze ook geboeid door de politiek.

Carolien.ongena@erov.be
09 267 86 27
0486 877 238

Geert Velghe

coördinator ondernemerschap

Geert houdt er van om ideeën uit te werken en projecten, netwerk- en inspiratie-events op te zetten. Samen met zijn collega’s denkt hij maar al te graag mee over hoe we ondernemers uit verschillende sectoren kunnen inspireren en ondersteunen.

Als verwoed fietser weet Geert dat er veel groene plekjes te ontdekken zijn in onze provincie: de tal van nieuw aangelegde fietssnelwegen maken van onze provincie een topper!

Stuur Geert gerust een berichtje om meer te weten te komen over onze events en opleidingen.

geert.velghe@erov.be
09 267 86 15
0472 59 17 82

Wim De Steur

coördinator social profit | Platform Oost-Vlaamse ziekenhuizen

Wim werkt voonamelijk rond gezond ondernemen, zorgondernemerschap, innovatie in de zorg, en het platform Oost-Vlaamse ziekenhuizen. Hij houdt er van om te inspireren en zichzelf ook te laten inspireren. Hij zingt in zijn vrije tijd in een bandje en kan altijd verleid worden met een kop koffie en een goed gesprek.

Vragen voor Wim? Stuur hem gerust een mailtje of geef hem een belletje!
wim.de.steur@erov.be
+32 471 62 68 85
+32 471 62 68 85

Sarah Levecque

coördinator Europese projecten

Sarah coördineert de Europese projecten van Interreg. Ze vindt het enorm interessant om met andere regio’s samen te werken om hun ervaringen en werkwijzen te leren kennen. Ze is ervan overtuigd dat we hier veel uit kunnen leren en dit ook in Oost-Vlaanderen kunnen toepassen.

Vragen hierover, of gewoon zin in koffie? Let her know!

Sarah.levecque@erov.be
0483/22 27 78

Eline De Smet

coördinator Lekker Oost-Vlaams

Eline is coördinator Lekker Oost-Vlaams. Met dit project zetten we lokale voeding uit Oost-Vlaanderen extra in de kijker.

In haar vrije tijd is Eline vaak terug te vinden op het volleybalveld en geniet ze al graag eens van een drankje of hapje met haar familie en vrienden (en dat doet ze uiteraard het liefst lokaal!).

Wil je zelf graag aansluiten bij het netwerk van Lekker Oost-Vlaams of wens je meer informatie? Stuur haar gerust een berichtje!

eline.de.smet@erov.be
0495 84 12 73
09 267 86 24

Alain Van Damme

coördinator OOOST

Alain biedt ondersteuning bij het promoten van Oost-Vlaamse streekproducten. Dat doet hij zowel voor OOOST als voor Lekker Oost-Vlaams. Zo vind je hem vaak terug op beurzen, als helpende hand bij evenementen of in onze foodtruck. De gedrevenheid van onze leden en de lokale voedingsproducenten werkt aanstekelijk. Daardoor krijgt alleen enkel meer goesting om er met EROV alles aan te doen om het verschil te maken voor ondernemers uit de streek.
In zijn vrije tijd houdt Alain van wandelen en fietsen en komt vooral tot rust in de Vlaamse Ardennen. Het heuvelachtige en de prachtige natuur brengt hem tot rust. Daarnaast geniet hij van een hapje of een drankje op een terras, nieuwe plekken ontdekken en afspreken met vrienden.
Alain helpt streekproducenten maar al te graag verder waar mogelijk. Contacteer hem dus gerust indien je een vraag zou hebben!

Kristof Galle

projectmedewerker Logistiek Waasland

Kristof is een enthousiaste en geëngageerde dienstverlener, die zijn energie haalt uit mensen verbinden en samen meerwaarde creëren.

Bij EROV zal hij o.a. het project LEADER voor de grensregio Waasland trekken waarbij gezocht wordt naar B2B-verbindingen tussen lokale handel en producenten van hoeve- en streekproducten. Heb je tips of interessante linken voor hem, geef hem gerust een seintje!

Kristof is een fervente fietser en houdt van natuur en dieren (duiven in het bijzonder). Vanuit zijn passie voor moestuinieren is hij ook privé reeds bezig met lokale handel en streekproducten. Daarnaast is hij ook nog voetbaltrainer bij de jeugd van SKV Oostakker.

kristof.galle@erov.be
0468 19 88 36

Peter Goossens

Food & Beverage Manager LEO

Sofie Vandenberghe

Communicatie en ICT verantwoordelijke

Sofie ("Sofke" voor de vrienden) regelt bij ons alles dat te maken heeft met communicatie. Emails opstellen, campagnebeelden maken, teksten schrijven? Ze kan het allemaal!

EROV zorgde er voor dat Sofie de ondernemersmicrobe zelf te pakken kreeg. In bijberoep maakt zij taarten en pralines op bestelling onder de naam Zoetemuil.

Heb je zelf een idee voor een blogbericht op onze website of voor een leuke social media post? Stuur haar gerust een berichtje!

sofie.vandenberghe@erov.be
0471 61 12 88
09 267 86 16

Louise De Clerck

communicatiemedewerker

Louise is onze creatieve duizendpoot met een liefde voor digitale communicatie die graag af en toe eens 'out of the box' denkt. Zij staat in voor onze diverse sociale media kanalen, maar ook voor de nieuwsbrieven, blogs en mailings.

Naast communicatie zal Louise ook te hulp schieten bij het ondersteunen en organiseren van events, haar sterk organisatievermogen zal daarbij goed van pas komen.

Naast al het online werk, kan je Louise vooral offline terugvinden aan de andere kant van de wereld. Reizen is haar passie, dus elk gaatje verlof zal snel gevuld worden.

Heb jij inspiratie voor leuke content voor EROV? Laat het Louise gerust weten! Andere zotte ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom.

louise.de.clerck@erov.be
GSM 0495 32 595 55

Nancy Taghon

boekhouding

Nancy is de vrouw die onze boekhouding in goede banen laat lopen en die zorgt voor de personeelsadministratie. Ze zorgt er voor dat jouw factuur als spreker op onze events, videopartner, freelancer,.. zo snel mogelijk betaald worden.

In haar vrije tijd houdt Nancy ervan om te wandelen en verdiept ze zich in allerlei handwerk.

Wil je solliciteren bij EROV? Dan is zij de persoon die je kan contacteren!

Nancy.taghon@erov.be
09 267 86 08

Sofie Vandekerckhove

boekhouding

Sofie staat in voor de administratieve en boekhoudkundige taken rond OOOST, het promotiecentrum voor Oost-Vlaamse streekproducten.

Sofie werkt deeltijds voor EROV en is daarnaast deeltijds zelfstandig als interieurarchitecte. Dat EROV het ondernemerschap inspireert en stimuleert sluit hierbij perfect aan.
Naast haar interesse voor economie en interieur is ze sportief en gaat ze graag lopen en fietsen.

Nancy Fernandez-Diaz

Secretariaat

Nancy is onze ondersteunende kracht en staat in voor de administratie van EROV. Ze kent EROV door en door en zal altijd bijstaan waar mogelijk.

Heb je een vraag, maar weet je niet zo goed bij wie je daarvoor moet zijn? Nancy verwijst jullie graag door naar de juiste persoon!

Myriam Closse

Verantwoordelijke OOOST

Myriam is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van OOOST. Dit is het promotiecentrum voor streekproducten uit Oost-Vlaanderen.

Voor vragen of meer info over OOOST kan je steeds bij haar terecht!
myriam.closse@erov.be
09/223 23 24

Frank Muller

assistent-promotor OOOST

Als assistent-promotor van Oost-Vlaamse streekproducten in OOOST is het mijn hoofdtaak, samen met Myriam, om onze lokale producenten te vertegenwoordigen. Dit doen we door informatie hierover te verschaffen aan alle geïnteresseerden, zowel lokale mensen als toeristen. Daarlangs worden onze producten ook vertegenwoordigd in onze winkel , webwinkel en ons restaurant. Uiteraard werken wij enkel met Oost-Vlaamse streekproducten. Hiervoor ben ik samen met Myriam verantwoordelijk voor de operationele werking.

Het leuke aan mijn job is de variatie aan taken en dat ik met veel verschillende mensen in contact kom zoals toeristen die de stad verkennen, lokale mensen en onze leveranciers die wij vertegenwoordigen.

In mijn vrije tijd ben ik ook vooral sociaal bezig en ga ik graag naar het theater, de bioscoop, cafe enz. Daarlangs kan ik ook genieten van een dagje in de zetel voor een goede film of met een goed geschreven boek.

De mensen mogen contact met mij opnemen voor alles dat te maken heeft met OOOST en de functie hiervan.

09/223 23 24