27/02/2023 19:30  -  27/02/2023 22:30

Over (w)etenschap

Dit event is exclusief voor Lekker Oost-Vlaamse producenten en ambassadeurs!

Ja hoor, dat lees je goed. Bij Lekker Oost-Vlaams vinden we het hoog tijd om onze producenten en ambassadeurs in de bloemetjes te zetten. Want na enkele pittige jaren, mag dat ook wel eens. Vandaar heffen we graag het glas op jou en je onderneming. Hoe dat er precies zal uitzien, kan je hieronder lezen. Je bent in elk geval meer dan welkom, maar enkel als je producent en/of ambassadeur bent van Lekker Oost-Vlaams!

Wie luistert de avond op?

Joost Van Hyfte, comedian

Joost is misschien wel dé grappigste ex-restauranthouder van Vlaanderen. Deze comedian uit het Meetjesland combineerde zijn job als chef-kok met stand-up. Uiteindelijk gooide hij de keukenhanddoek in de ring en ging hij voluit voor het komiekenbestaan. Zijn show ‘Uitgekookt’ was alvast een succes, en de show die hij voor ons zal klaarmaken, wordt ongetwijfeld het neusje van de zalm.

ILVO, het instituut voor landbouw-, visserij- en voedingsonderzoek

ILVO is een wetenschappelijke instelling waar multidisciplinair onderzoek in de land- en tuinbouw en visserij verricht wordt.
In de Vlaamse voedingssector zijn zij dé partner bij uitstek voor innovatie en onderzoek. Tijdens de show bieden zij jullie op een laagdrempelige manier een inkijk in de laatste trends in de voedingssector.

Programma

Comedyshow exclusief voor ons netwerk

Na het succes van ‘Scheire en de Schepping’, ‘De Code van Coppens’ en ‘Is er een dokter in de zaal?’ presenteren wij jullie onze eigen show: ‘Over (w)etenschap’!
Tijdens deze voorstelling kan je niet alleen je lachspieren trainen (het wordt grappig), maar ook je horecaspier (’t is met hapjes). Je zal slimmer én vrolijker naar huis gaan!
Kortom: hét ideale recept voor een geweldige avond.​
  • Een basis van culinaire comedy door Joost Van Hyfte
  • Op een bedje van weetjes over eten en experimenten voorzien door ILVO
  • Met een snuifje lokale proevertjes en drankjes
  • En dat alles samen geroerd in de prachtige Villa Anamma in Sint Amandsberg!

Huldiging ambassadeurs

Lekker Oost-Vlaamse ambassadeurs, dat zijn horecazaken, winkels, b&b’s en traiteurs met een groot hart voor lokale producten. Ons netwerk wordt ieder jaar groter. Op dit event maken wij heel graag even tijd om de nieuwste ambassadeurs in de spotlights te zetten.
Benieuwd wie deze ambassadeurs zijn? Hou dan zeker onze socials in de gaten.

Update

Dit event is reeds volzet.