Lekker Oost-Vlaams

foto wijnboer Kampenberg

Netwerk van lokale voedingsproducenten

Alleeeeeee producenten die zich aansluiten bij Lekker Oost-Vlaams worden lid van een warm netwerk. Niet alleen helpen we jou om je producten te promoten. Op basis van de noden die we detecteren, organiseren we verschillende bijscholingen en B2B-events die kunnen bijdragen aan je bedrijfsvoering. Bijleren over marketing en social media? Op zoek naar nieuwe partners en ambassadeurs voor je product? Wij helpen je graag verder!

Schrijf je in als Lekker Oost-Vlaams producent

Lekker Oost-Vlaams promoot streekproducten

Lekker Oost-Vlaams organiseert verschillende promotiecampagnes om consumenten te overtuigen om lokale voeding aan te kopen. Alleeeeeeee info rond acties voor consumenten vind je terug op de website, Facebookpagina of Instagram.

Naar de website van Lekker Oost-Vlaams
promobeeld Toer Lekker Oost Vlaams
foto receptie met streekproducten

Subsidie voor verenigingen die streekproducenten steunen

Werk je als vereniging met streekproducten? Je kan van de provincie Oost-Vlaanderen een subsidie krijgen!

Verenigingen die streekproducten uit Oost-Vlaanderen promoten kunnen een subsidie krijgen tot 1000 euro (het gaat dan om maximum 50% van de bewezen kosten gemaakt voor Oost-Vlaamse streekproducten). Het moet gaan om het gebruik van streekproducten op evenementen die openstaan voor het grote publiek (bijvoorbeeld een sneukeltoer of een receptie na een concert).

Subsidie aanvragenSubsidiereglement

Promotiemateriaal aanvragen voor streekproducenten

Ben je een geregistreerd streekproducent? Dan kan je van ons heel wat promotiemateriaal ontvangen om aan je klanten te schenken! Posters, kaartjes, zakjes, balpennen, …

Vraag je promotiemateriaal aan
promobeelden Lekker Oost-Vlaams

Ontdek de kracht van een lokaal netwerk!