EDTV

EROV boost ondernemerschap bij jongeren met gratis lessenpakket rond ondernemerschap

THEMA: ONDERNEMEN / DOELGROEP: 3e graad

Wil je jouw leerlingen de ondernemer in zichzelf laten ontdekken?
Dan is het pakket rond ONDERNEMEN helemaal wat je zoekt. De 100’s neemt jongeren op begrijpelijke en toegankelijke wijze mee doorheen de verschillende facetten van het ondernemerschap en wakkert zo toekomstige ondernemers aan hun talenten te ontplooien. Benieuwd naar meer? Neem dan snel een kijkje en ontdek wat de 100’s jouw leerlingen te bieden heeft.

NIEUWE SERIE DE 100'S ONLINE!

Zelf als DJ gaan draaien op feestjes? Sneakers pimpen of een fotografieproject opstarten? Websites maken of zelf gebak maken en verkopen? Klinkt allemaal de max, maar hoe begin je daar aan als jongere zonder ervaring? 

Wij geven leerlingen uit de derde graad graag een extra duwtje in de rug. Dankzij onze samenwerking met EDTV bieden wij alle scholen in Oost-Vlaanderen een gratis lessenpakket met mini-serie rond het thema Ondernemerschap. Meer info vind je alvast op de website van EDTV via onderstaande knop.

EDTV.BE

“EDTV doorbreekt het stereotype dat je als ondernemer geboren wordt. Elke jongere, wat die zijn achtergrond ook is, kan namelijk ondernemend zijn op zijn eigen manier. Het is een ervaring die jongeren enorm vooruit kan helpen bij het ontdekken wie ze zijn en wat hun potentieel is.”

Gedeputeerde Leentje Grillaert voorzitter EROV

Niet enkel voor studenten economie 

Wij geloven dat een ondernemerservaring voor elke jongere een enorme leeropportuniteit is. Je hoeft dus geen economische richting te volgen, om met dit lessenpakket aan de slag te gaan. Wij zien ondernemerschap als iets heel breed. 

Gratis voor studenten uit de derde graad! 

Ben je een leerkracht in de derde graad, en wil je dit graag uittesten op jouw school? Contacteer ons, en dan zorgen wij dat jullie gratis toegang krijgen tot dit lessenpakket Ondernemerschap.

Vraag hier je gratis lespakket aan