31/03/2022 18:30  -  31/03/2022 20:30

bOOST gratis webinar: Big data

Hoe maak ik mijn organisatie slimmer?

Data: voor velen een term waar nog heel wat schaduwen rond hangen. En toch is data management actueler dan ooit. Data management is gericht op het optimaal beheren en gebruiken van data in je organisatie. In dit gratis webinar leer je onder andere hoe je data kan vertalen naar inzichten over markttrends. Hoe verzamel je die data om overzicht te krijgen over markten, opportuniteiten, innovaties en de waardeketen? Hoe betrek je de verschillende afdelingen bij marktanalyse en competitie-analyse? Hoe hou je die data up-to-date om zo nodig snel te kunnen schakelen? Ingrid Willems doet het graag voor je uit de doeken.

Ook zal een bedrijfsleider toelichting geven over zijn ervaringen met de aanwending van data.

Na deze sessie kan je: 

  • Beter bepalen welke strategische vragen je voor je bedrijf moet stellen.
  • Dankzij data van concurrenten, klanten en leveranciers een overzicht krijgen over marktopportuniteiten en innovaties.
  • Data verzamelen en interpreteren als de beste!
Schrijf je in

Praktisch

Datum
donderdag 31 maart 2022 van 18.30u tot 20.30u

Dit is een gratis webinar.
Na inschrijving, ontvang je 24 uur op voorhand de deelnamelink via mail.

Docent

Foto spreker boost Ingrid Willems

Ingrid Willems

DataScouts

Ingrid Willems is CEO van DataScouts en ecosysteemdenker. Ze helpt organisaties vooruit te denken en relevant te blijven in de snel veranderende wereld van vandaag. Ze is gepassioneerd door het in kaart brengen, activeren en ontwikkelen van ecosystemen. Ze is overtuigd dat ecosysteemdenken aanzet tot meer samenwerking en nieuwe bedrijfsmodellen en bovendien grote en kleine organisaties in staat stelt om op nieuwe manieren waarde of te creëren en impact te realiseren.
Ingrid is Industrieel Ingenieur Electromechanica; ze behaalde een MBA aan de Universiteit van Augsburg (Duitsland) in samenwerking met de Katz Business School in Pittsburgh (VS). Ze begon haar professionele loopbaan als Software Engineer bij Siemens in München (Duitsland). Ingrid ontwikkelde een passie voor het bouwen en ontwikkelen van online bedrijven als CMO bij Wolters Kluwer Transport Services en later als COO van Immoweb.

Schrijf je in

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer bOOST sessies