31/03/2022 18:30  -  31/03/2022 20:30

bOOST gratis webinar: Big data

Hoe maak ik mijn organisatie slimmer?

Data management is gericht op het optimaal beheren en gebruiken van data in je organisatie. Wie uitgebreid aan data management doet, heeft ongetwijfeld een voetje voor op concurrenten.

In dit gratis webinar leer je praktisch je data vertalen naar inzichten over markttrends en ontdek je marktopportuniteiten door data te analyseren van concurrenten, klanten en leveranciers.

Ingrid Willems geeft je een antwoord op deze vragen:

  • Welke strategische vragen stelt een bedrijf zich en welke data kan je gebruiken om antwoorden te formuleren op die vragen?
  • Hoe verzamel je die data om een helder overzicht te krijgen over markten, opportuniteiten, innovaties, waardenketen?
  • Hoe betrek je de verschillende afdelingen bij marktanalyse en competitieve analyse?
  • Hoe hou je die data up-to-date om snel te kunnen schakelen wanneer dat nodig is?
Schrijf je in

Praktisch

Datum
donderdag 31 maart 2022 van 18.30u tot 20.30u

Dit is een gratis webinar.
Na inschrijving, ontvang je 24 uur op voorhand de deelnamelink via mail.

Docent

Foto spreker boost Ingrid Willems

Ingrid Willems

DataScouts

Ingrid Willems is CEO van DataScouts en ecosysteemdenker. Ze helpt organisaties vooruit te denken en relevant te blijven in de snel veranderende wereld van vandaag. Ze is gepassioneerd door het in kaart brengen, activeren en ontwikkelen van ecosystemen. Ze is overtuigd dat ecosysteemdenken aanzet tot meer samenwerking en nieuwe bedrijfsmodellen en bovendien grote en kleine organisaties in staat stelt om op nieuwe manieren waarde of te creëren en impact te realiseren.
Ingrid is Industrieel Ingenieur Electromechanica; ze behaalde een MBA aan de Universiteit van Augsburg (Duitsland) in samenwerking met de Katz Business School in Pittsburgh (VS). Ze begon haar professionele loopbaan als Software Engineer bij Siemens in München (Duitsland). Ingrid ontwikkelde een passie voor het bouwen en ontwikkelen van online bedrijven als CMO bij Wolters Kluwer Transport Services en later als COO van Immoweb.

Schrijf je in

Meer bOOST sessies