13/10/2021 17:00  -  13/10/2021 20:00

bOOST: Een sterke strategische basis

Hoe maak je jouw businessplan future-proof?

Een Business Model Canvas (BMC) is de beschrijving van hoe een organisatie werkt en zich gedraagt op een markt. Het geeft ‘handen en voeten’ aan de strategie om een doel te bereiken. De kunst is om bij het BMC hoofdzaak van bijzaak te onderscheiden en te starten vanuit bestaande sterktes en zwaktes. In deze sessie ga je je onderdompelen in je eigen businessmodel, om zo tot nieuwe inzichten te komen, prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Afsluitend zoomen we ook in op typische patronen van een businessmodel en op recepten om uit zo’n patroon te breken. Kortom, we gaan voor een krachtige analyse van jouw organisatie! Voordeel van dit model: hoe klein of groot je zaak ook is, het model kan altijd toegepast worden.

Na deze sessie kan je: 

  • beter inschatten wat de hoofdzaken en bijzaken zijn voor jou, je bedrijf en je strategie.
  • je bedrijf vanuit helikopterperspectief analyseren.
  • de pijnpunten bij jezelf en je organisatie definiëren.
  • je toekomststrategie bijsturen en optimaliseren waar nodig.
Schrijf je in
personeelsbeleid HR strategie

Praktisch

Datum
woensdag 13 oktober 2021 van 17.00u tot 20.00u

Prijs
Voor de deelname aan deze workshop betaal je 75 euro excl. btw.

Locatie
Spazio24
Wiedauwkaai 24, 9000 Gent.
Spazio24 is een unieke eventlocatie in een karaktervol, industrieel pand met bakstenen gewelven. De ruimte werd ingericht met oog voor design en met Italiaanse flair. Er kan geparkeerd worden op de parking van de Eskimofabriek.

Docent

Foto Peter De Pauw

Peter Depauw

Strategies & Leaders

Peter Depauw van Strategies & Leaders streeft er naar een reële maatschappelijke bijdrage te leveren via zijn coaching en het ondersteunen van strategische processen van bedrijven en organisaties. Meer en meer bedrijfsleiders zijn daar klaar voor! Hij ontwikkelde het vermogen om snel een organisatie te vatten, zodat die snel stappen vooruit zet. En dit via een bevattelijke en concrete strategie, met échte handvaten voor de toekomst!

Meer bOOST sessies