11/06/2024 09:30  -  11/06/2024 15:00

Buyer meets Supplier

Matchmaking event voor bedrijfsmatig textiel en professionele kleding

In samenwerking met de partners van MoTIV organiseert EROV het “Buyer meets supplier”-event in het Provinciehuis.

MoTIV staat voor ModeTechnologisch Innovatieplatform Vlaanderen en is een initiatief van de HOGENT om de expertise van verschillende partners uit de textielketen te bundelen.

Op 11 juni 2024 van 9u30 – 15u00 krijg je op zeer korte tijd een inzicht hoe de (kleding)textielketen heel concreet haar bijdrage levert in de circulaire economie. Hoe spelen bedrijven, beroepsorganisaties, onderwijsinstellingen en opleidingscentra als cruciale stakeholders hun rol in de realisatie van de Europese Green Deal. Geen hoogdravende theorieën, wel een praktische aankoopwegwijzer, tips en tricks bij circulaire aankopen, getuigenissen van bedrijven en aankopers.

Tijdens deze bijeenkomst tonen bedrijven eveneens hun duurzame en circulaire oplossingen inzake bedrijfsmatig textiel en professionele kleding.

Dit event wordt georganiseerd in het kader van de Green Deal. Gezien het belang en de interesse in het aankopen van circulaire bedrijfskledij worden aankopers van bedrijfskledij in contact gebracht met de textielaanbieders en wordt heel wat info gegeven over o.a. bestaande (deel)oplossingen en technische haalbaarheid van het aankopen van circulair textiel.

Schrijf je in

Programma

15/10/2020 16u-18u (Digitiaal)
Leiderschapsstijlen – Dirk De Corte

  • Ontdek jouw leiderschapsstijl
  • Communicatiestijlen en hun effect

29/10/2020 18u30 – 22u (locatie: te bepalen)
Workshop coachingsvaardigheden

  • Rubicon met Mario Haneca & Mathias Lamiroy
  • Rol als coach binnen de organisatie
  • Coachingsvaardigheden voor managers en leidinggevenden