26/09/2022 12:30  -  26/09/2022 13:30

Gratis webinar: Eerste hulp bij online ondernemen

Je kent vast wel het gevoel dat je online op zoek gaat naar extra informatie, maar wordt overspoeld met duizenden mogelijkheden. Je maakt een keuze uit de eerste pagina zoekresultaten in de zoekmachine, en in zeldzame gevallen scrol je ook nog eens door de tweede pagina. Ook op social media schreeuwt ieder merk om je aandacht. De bedrijven waar mensen uiteindelijk toch op verder klikken, zijn diegene die slim aan de slag gingen met hun online zichtbaarheid. 

Dat het belangrijk is om online aanwezig te zijn met je organisatie, begrijpt iedereen intussen wel. In dit webinar leer je hoe je in een overvloed aan online prikkels ook nog eens kan opvallen. 

Dit webinar is geschikt voor iedere kmo en social profit organisatie, niet alleen voor degene met een webshop. 

Schrijf je in

Programma

12u30 Start webinar Eerste hulp bij Online Ondernemen
13u20 Korte toelichting E-scan: hoe kan je deelnemen?
13u30 Einde webinar

Spreker

Leander De Cauter

Magelaan

Leander De Cauter is CEO van Magelaan. Hij helpt bedrijven bij strategische marketing en staan met een creatief team in voor de creatieve uitrol. Hij noemt zichzelf ook “adviseur digitaal potentieel” op gebied van website, social media en verkoop.

Schrijf je in

Doe de E-scan!

Ben je na dit webinar geprikkeld om verder aan de slag te gaan met je eigen online zichtbaarheid? Wij helpen je daar heel graag mee verder.

Via een e-scan wordt de online aanwezigheid van je bedrijf in kaart gebracht. Het betreft de vindbaarheid van je bedrijf via zoekmachines, aanwezigheid op social media, webshop of andere online bestelmogelijkheden. De resultaten worden je in een rapport doorgestuurd, en verder toegelicht door ons team.

Doe de e-scan hier