08/06/2023 12:30  -  08/06/2023 13:30

Gratis webinar: Falen, vallen en terug opstaan

Wanneer faal je als ondernemer en hoe ga je ermee om?
Hoe kom je terug op het juiste pad?
En waar vind je de juiste ondersteuning en begeleiding?

Op donderdag 8 juni leer je in het webinar van 12.30u tot 13.30u hoe je een bedrijfscultuur kan creëren waarin dingen mógen mislukken. Omdat mislukkingen vaak de beste leermomenten zijn waarbij je als onderneming nog sterker en succesvoller kan worden.

Sylvia Feytons (Imagik), maakt falend ondernemerschap graag bespreekbaar. Ze deelt haar persoonlijk verhaal en wat ze eruit geleerd heeft. Ze zal het hebben over persoonlijke verantwoordelijkheid, mindset en (faal)angst, en hoe hiermee om te gaan.

Ook Bettina De Backer (Dyzo) komt langs en vertelt hoe ze met Dyzo zelfstandige ondernemers in moeilijkheden begeleidt.

Meer info? Contacteer Geert Velghe, coördinator kmo of via 0472 591 582.

Schrijf je in

Praktisch

donderdag 8 juni 2023 van 12.30u-13.30u (gratis webinar)
Na inschrijving ontvang je de deelnamelink.

Sprekers

Sylvia Feytons

onderneemster, ervaringsdeskundige

Sylvia studeerde af als burgerlijk ingenieur en startte jaren geleden het bedrijf Book in a Box, dat ze na een reeks tegenslagen helaas moest opgeven. Na dat faillissement werd ze de drijvende kracht achter de overheidscampagne Failing Forward om falend ondernemerschap bespreekbaar te maken. Met haar nieuwe bedrijf Imagik zet ze haar ervaring in als businesscoach om mensen en ondernemers te begeleiden.
Als ervaringsdeskundige zal Sylvia spreken over het thema falen, waarbij ze haar persoonlijk verhaal deelt en vertelt wat ze eruit geleerd heeft. Ze zal het hebben over persoonlijke verantwoordelijkheid, mindset en (faal)angst, en hoe hiermee om te gaan.

Bettina De Backer

coördinator Dyzo

Dyzo begeleidt zelfstandige ondernemers in moeilijkheden. Dit aanbod is kosteloos dankzij financiële steun van de Vlaamse overheid via het Agentschap Innoveren & Ondernemen en de inzet van vrijwillige medewerkers.
Een team van gespecialiseerde beroepskrachten helpt je verder op economisch, juridisch en psychologisch vlak. Ondernemers kunnen bij Dyzo in alle discretie terecht voor het redden van hun zaak, voor het leefbaar maken van een faillissement en voor ondersteuning van een nieuwe start na faling.
Dyzo richt zich op ondernemers:
* die hun zaak gezond willen houden en hun risico's in kaart willen brengen om preventieve maatregelen te nemen,
* in moeilijkheden op zoek naar de turnaround of die hun boeken ordentelijk willen neerleggen,
* die het faillissement hebben ondergaan,
* gefailleerde ondernemers die een herstart of doorstart willen maken.

Schrijf je in