04/05/2022 18:00  -  04/05/2022 20:00

Job boven Job: Succesvol in bijberoep!

Droom je ervan om op een laagdrempelige manier geld te verdienen met je passie? Wil je proeven van zelfstandig zijn, maar niet meteen fulltime de sprong wagen? Wil je ondernemen met een laag financieel risico en minder administratieve rompslomp?

Op onze workshopavond op 4 mei in De Werf in Aalst verzamel je verschillende tips en tricks rond zelfstandig zijn in bijberoep! Deze workshops zijn handig voor mensen die reeds een bijberoep uitgebouwd hebben, maar ook voor mensen die nog willen opstarten. 

Schrijf je in

Praktisch

Deze workshop vindt plaatst op 4 mei 2022 van 18 tem 20 uur.
Locatie: Cultuurcentrum De Werf in Aalst (Molenstraat 51, 9300 Aalst).
Deelname is gratis, mits inschrijving.

Programma

18u15: Ontvangst

18u30: Afbakenen van ambitie: wat verwacht ik van en wil ik bereiken met mijn bijberoep?

Wil ik klein starten en blijven of heb ik de ambitie om door te groeien naar een hoofdberoep? Hoe hou je het een leuke bijverdienste waar je je passie in kwijt kan? 

19u: keuze uit 2 workshops

  1. Personal branding of hoe zet ik mezelf en mijn unieke kenmerken (missie, visie, USP’s) beter in de kijker? – Dries De Kimpe (Clothilde)
  2. Hoe verdien ik (gedeeltelijk) mijn kost met mijn bijberoep en hoe kom ik tot het bepalen van een juiste kostprijs? – Sophie Hoozée (Ugent)

19u30: keuze uit 2 workshops

  1. Hoe bereik ik mijn klanten en zet ik mijn bijberoep goed in de markt? – Rik Brabants (Tsjakaa)
  2. Wat zijn de belastings en– BTW valkuilen als ik een bijberoep heb? Wat als ik in mijn bijberoep te veel ga verdienen? – Larissa Desante (Vandelanotte) 

Vanaf 20u: Speeddates met andere bijberoepers en receptie 

Schrijf je in