07/06/2021 12:30  -  07/06/2021 13:30

Motiverend leiderschap: van chaos en controle naar structuur en autonomie

Het afgelopen jaar werkte 45% van de werknemers 1 of meer dagen in de week van thuis uit. 1 op 5 werknemers werkt zelfs continu van thuis uit! Hoe geef je leiding aan een team dat je enkel via een scherm te zien krijgt?

Hoe haal je zoveel mogelijk uit je medewerkers en je team? Moedig je ze aan om te groeien in zelfvertrouwen en durf? Laat je hen spontaan (meer) verantwoordelijkheid opnemen zonder voortdurend achter hun veren te zitten? Hoe motiveer je zonder te controleren?

Dr. Nathalie Aelterman brengt haar inzichten over de motivatie en groei van mensen en geeft advies over hoe je op een duurzame en motiverende wijze met medewerkers omgaat

Deze sessie is gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde motivatietheorie: de Zelf-Determinatie Theorie. Via interactieve oefeningen en praktijkvoorbeelden worden enkele verfrissende strategieën aangereikt om de werk-goesting bij je medewerkers aan te wakkeren.

Inschrijven

Benieuwd hoe je in jouw organisatie beter kan gaan sturen?
Schrijf je nu in voor dit gratis webinar op maandag 7 juni van 12.30u tot 13.30u.

Ik schrijf me in
Foto Nathalie Aelterman

Spreker

Dr. Nathalie Aelterman haalde in 2014 haar doctoraat in de motivatiepsychologie aan de UGent, waar ze tot eind 2019 werkzaam was als wetenschappelijk onderzoeker. Nathalie is mede-oprichter van en motivatie-expert bij Impetus Academy, een spin-off van UGent die organisaties ondersteunt en versterkt in hun leiderschaps- en organisatieontwikkeling. Ze is ook gastdocent aan de UGent.