27/06/2024 18:30  -  27/06/2024 20:30

Netwerkevent – culinaire wandeling met bier en chocolade in Aalst

Wil je nieuwe contacten leggen? Netwerken met lokale ondernemers? Proeven van bier en chocolade in het centrum van Aalst?

 

Dan is deze culinaire wandeling zeker iets voor jou!

 

Werner Callebaut – chocolatier, biersommelier én brouwer – neemt je tijdens deze rondleiding mee op culinaire ontdekkingstocht door Aalst. Na de succesvolle editie van vorig jaar in Gent, alweer zeker de moeite waard!

 

Bierolade: bier en chocolade, het perfecte huwelijk! Aan het pallet van smaakcombinaties mag je sinds kort een nieuwe combinatie toevoegen: bier én chocolade. Bier is aan een permanente opmars bezig binnen onze gastronomie. Het brede smaakspectrum van Belgische bieren voegt verfijning en robuustheid toe aan de binnenlandse en buitenlandse keuken.

 

Loopt het water je nu al in de mond? Schrijf je snel in!

Schrijf je hier in!

Spreker

Werner Callebaut, Bierolade
zaakvoerder Bierolade - chocolatier, biersommelier én brouwer

Werner Callebaut

Werner Callebaut is een passioneel liefhebber van zowel bier als chocolade. Met een naam als Callebaut, één van de grootste namen in de Belgische chocolade, kwam er logischerwijze van kinds af aan een diepe voorliefde voor chocolade. Na het volgen van een opleiding tot chocolatier, kwam al snel het idee om de wereld te ontdekken, via de voorliefde voor chocolade.
Toerisme was de poort naar de wereld. Na studies in Zweden met een bachelor toerisme op zak, verdiepte hij zich in de luchtvaart. De ideale combinatie om België en de wereld te ontdekken en zo de Belgische chocolade en bier op de wereldkaart te zetten.
De chocolademicrobe bleef kriebelen, maar nu met het idee om ook dat andere Belgische topproduct, bier, te integreren. Na een opleiding Zythologie / Bierkenner ontdekte hij hoe rijk de Belgische biercultuur wel is. Een wereld gaat open om met volle teugen van te genieten.
Aangesloten bij verschillende bierproefverenigingen en verslingerd aan literatuur over bier om zo op ontdekking te gaan naar de rijke wereld van de vele bieren die ons landje kent.

Praktisch

  • Deze gegidste rondleiding vindt plaats op donderdag 27 juni 2024.
  • Vertrek-en eindpunt is het Belfort, Grote Markt 19 Aalst
  • Vertrek om 18u30; einde voorzien om 20u30
  • Deelnameprijs: € 35,00 per persoon, excl. btw.
  • Parkeren in Parking De Burcht, Burchtstraat 35 9300 Aalst  

Meer info? Contacteer Geert Velghe, coördinator ondernemerschap, gsm 0472 591 782

Schrijf je in

Schrijf je in