< bOOST programma
  04/02/2021 18:30  -  25/02/2021 18:30

Personeelsbeleid

Een bedrijf is pas sterk als het gedragen wordt door betrokken en gemotiveerde medewerkers. Een sterke strategie is dus onmisbaar, zelfs in een kleine KMO. In dit bootcamp leer je hoe je je personeelsbeleid afstemt op de strategische doelen van je organisatie, hoe je je werknemers gemotiveerd en veerkrachtig houdt.

De prijs voor deze module bedraagt 150 euro excl. btw

Schrijf je in
personeelsbeleid HR strategie

Programma

Strategisch personeelsbeleid

Elke Wambacq
04/02/2021 16u-18u (Digitaal)

  • Hou medewerkers gemotiveerd en veerkrachtig aan de slag
  • Werk een strategisch personeelsbeleidplan uit
  • Diversiteit op de werkvloer

Omgaan met stress en burnout

Kris Colpaert
11/02/2021 18u30 – 21u30 (Digitaal)

  • Gebrek aan communicatie, verbondenheid en perspectief creëert stress en onzekerheid.
  • In deze sessie leer je hoe je stress en burn-out kan detecteren en wat de achtergrond hiervan is.
  • Je krijgt praktische tips over het creëren van meer rust en balans. Waardoor je vanzelf mentaal en fysiek gezonder door het leven gaat.

Werkgeluk en werknemersmotivatie

Karolien Hendrikx
25/02/2021 18u30 – 21u30 (Digitaal)

  • Hoe bouw je een community van geëngageerde medewerkers
  • In deze sessie illustreren we via concrete cases en praktische handvaten hoe je aan de hand van small wins kunt bouwen aan een sterk, menselijk én toekomstgericht werkklimaat.
  • We laten je op een plezierige manier kennis maken met onze happinessboxen die alles meteen heel tastbaar en implementeerbaar maken.

Docenten

Portret Elke Wambacq

Elke Wambacq

HoGent

Elke Wambacq doceert het vak strategisch management en het keuzevak ondernemen bij HoGent. Met Dinobusters helpen ze overheden en bedrijven om verandering mogelijk te maken zodat medewerkers én de organisatie klaar staan voor de toekomst.
Foto Kris Colpaert

Kris Colpaert

arbeidspsychologe

Arbeidspsychologe Kris Colpaert geeft lezingen en workshops rond mentale veerkracht en generatiemanagement. Als coach werkt ze rond persoonlijke ontwikkeling, stress en burn-out en loopbaanbegeleiding. Als HR-consultant werkt ze aan de uitbouw van een positief HR-beleid, waarbij het welzijn van elke medewerker centraal staat. Ze is tevens auteur van het boek “‘Durf, 8 bouwstenen om uit je comfortzone te stappen” en co-auteur van het boek “50 Tinten wijs”. Ze is ook docente aan UGent.
Foto Karolien Hendrikx

Karolien Hendrikx

organisatiepsycholoog

Karolien Hendrikx is als organisatiepsycholoog en people scientist betrokken bij Hallelujah. Bij Hallelujah staan werkgeluk, verbondenheid en engagement centraal. Zij hebben als missie om te bouwen aan geëngageerde community’s waar mensen zich veilig en verbonden voelen, met volle goesting om het beste van zichzelf te geven. Om deze missie te realiseren combineren zij op een originele manier wetenschappelijke onderbouw met beleving. Via gerichte, kleine acties bouwen zij van binnenuit stap voor stap aan een werkklimaat dat engagement en betrokkenheid stimuleert.

Geef een boost aan je personeelsbeleid

Schrijf je in voor dit bootcamp!

Schrijf je in