28/01/2021 18:30  -  28/01/2021 21:30

Strategische partnerships met Dado Van Peteghem

Dado Van Peteghem is een toonaangevend expert in de digitale sector. Als co-CEO van Scopernia, staat Dado Van Peteghem bedrijven bij in hun digitale transformatie. Daarnaast is hij ook co-founder van verschillende startups zoals Social Seeder en Speakersbase, waarbij hij jaarlijks internationaal meer dan 150 speeches geeft.

In 2020 schreven Dado Van Peteghem en Nils van Dam het boek “Meta Systems, building trustful partnerships for growth”. Dit boek gaat over hoe je  wederzijds voordelige, gelijkwaardige en oprechte partnerschappen opbouwt. Hoe je een systeem kan uitwerken dat verder gaat dan het maken van winst, maar dat ook bijdraagt aan de ruimere maatschappij. 

Wij nodigen deze topspreker graag uit voor een webinar waarbij hij ook jullie zal leren om de partners te kiezen met wie de kruisbestuiving écht een meerwaarde kan betekenen

De huidige technologische uitdagingen hebben een maatschappelijke en ecologische impact en worden steeds complexer. In de toekomst zal nog meer concurrentie plaatsvinden op het niveau van bedrijven, organisaties, producten en diensten.  Samenwerken, de krachten bundelen, zal nodig zijn als je als organisatie wil overleven en de toekomst actief vorm wil blijven geven. 

Daarnaast leer je ook hoe je de menselijke factor, die in digitale tijden steeds belangrijker zal worden, optimaal kan gaan benutten.

Wanneer? het webinar vindt plaats op donderdag 28 januari 2021 van 18.30 tot 21.30u 

Prijs? 50 EUR excl. 21% btw (betaling via factuur)

Schrijf je nu in
Foto Dado Van Peteghem