Met deze tool kan je, als horeca-ondernemer, berekenen hoeveel omzet je per maand nodig hebt om, gezien de aangepaste omstandigheden, break-even te draaien. Je krijgt een inschatting van het aantal klanten dat je moet halen, hoeveel kamers er geboekt moeten worden of hoeveel couverts per service je moet draaien om tot dit getal te komen.

Ook kan je berekenen wat er met dit break-evenpunt gebeurt, indien je prijzen zou laten stijgen, kosten zou laten dalen of take-away zou doen.

Heb je na het invullen van deze tool nog specifieke vragen of wens je extra advies? Dan kan je gratis een half uur financiële coaching inplannen met onze experte Sophie Hoozée via deze link!

We vragen je om ter voorbereiding van deze online coachingsessie zeker de tool in te vullen en samen met jullie vragen minstens één dag op voorhand door te sturen naar Sophie.hoozée@ugent.be. Op die manier kan zij zich optimaal voorbereiden en je zo goed mogelijk helpen!

Vragen of opmerkingen over de tool? Stuur gerust een mailtje naar lien.dewitte@erov.be en we helpen je met veel plezier verder.

De BREAK-EVEN TOOL download je hier!

But nothing the copy said could convince her

and so it didn’t take long until a few insidious

Copy Writers ambushed her

  • Next PostVan klassieke communicatie naar sociale communicatie