Managementuitdagingen

EROV biedt een breed gamma aan bOOST-opleidingen en inspiratietrajecten aan voor ondernemers en bedrijfsleiders met bepaalde bedrijfsuitdaging of op zoek naar inspiratie. Update jouw kennis en vind een klankbord van gelijkgestemde ondernemers in één van onze sessies!

Tech bOOST

Tijdens verschillende sessies leer je hoe ontwikkelingen zoals robots, artificiële intelligentie, nieuwe energie, data management, duurzame materialen en cyberveiligheid een impact hebben op alle economische sectoren. Je leert hoe deze vernieuwingen een impact hebben op jouw bedrijf en hoe je ermee aan de slag kan. Dit traject is voor bedrijven die zich willen klaarstomen op een digitale toekomst.

Ontdek het Tech bOOST programma

bOOST-workshops voor leidinggevenden

Ontdek hier het aanbod trainings rond diverse managementthema’s voor leidinggevenden. De workshops worden interactief georganiseerd op verschillende locaties in Oost-Vlaanderen. Je stelt flexibel je eigen opleidingsplan samen, en gaat aan de slag op maat van jouw eigen organisatie. Geschikt voor ondernemers uit zowel de profit als de social profit sector. 

Ontdek het bOOST programma

Hello Future! How can I help?

Welke voedingstrends leven bij de consumenten? Hoe komen deze tot stand? En wat is het antwoord op deze steeds veranderende vraag? Tijdens dit traject leer je hoe verschillende trends een impact hebben op jouw businessmodel. Je kan beter inschatten in welke richting innovatie nodig zal zijn om in de toekomst relevant te blijven en te blijven groeien. Dit traject is voor voedingsproducenten die zich willen klaarmaken voor de toekomst. Die willen innoveren en daarvoor inspiratie en een klankbord nodig hebben.

Ontdek het 'Hello Future' traject

De bOOST opleidingen

Zien wij jou binnenkort ook op één van onze bootcamps?

    Benieuwd naar wat ons lokale netwerk nog meer te bieden heeft?